Персонални тренировки

Персоналната тренировка е метод за тренировка,чрез който клиента достига своите тренировъчни цели, много по- бързо отколкото, ако тренира сам. Индивидуалната тренировка позволява на инструктора да създаде такава програма от упражнения, която отговаря на специфичните нужди на клиента. Няма значение дали сте начинаещ във фитнеса или просто имате нужда от допълнителна мотивация, дали тренирате за удоволствие или искате да свалите килограми.Индивидуалната тренировка може да бъде фокусирана както върху аеробната тренировка,така и върху натрупване на мускулна маса, стречинг и т.н/.Независимо дали имате за цел да отслабнете, да увеличите своята мускулна маса или да премахнете болките в определена проблемна зона, напр. гръб, колянни стави и др., нашият елитен отбор от фитнес инструктори е готов да работи за индивидуалните нужди на всеки клиент.
 

Нащите фитнес инструктори

  • Симеон Димитров
  • Николай Жеков
 
Защо да тренираме с персонален треньор във FD Health Club?
 

1. Той Ви мотивира

Повечето клиенти ползват услугите на персоналния треньор, защото той ги мотивира, поставя им цели, успява да „извади” неподозирани сили и умения на повърхността.Той е човекът, които може да ви накара да направите толкова лицеви опори, колкото не сте си представяли, че можете и на всичкото отгоре да го правите с удоволствие.
 

2. По- добри резултати

Тренирайки с Фитнес инструкторите от FD Health Club, Вие ще постигнете с до 80 % по- добри резултати, три пъти по- бързо, в сравнение с клиентите, които тренират сами.
 

3. Безопасност и предпазване от травми

Персоналният треньор има грижата за правилното изпълнение на упражненията.65 % от травмите във фитнес залата се случват, заради неправилна позиция на тялото по време на изпълнение на упражненията.
 

4. Отговорност

„Постоянен в непостоянството си”-това определение няма да важи за Вас, ако имате Персонален треньор.Когато имате план и програма затренировки, както и усмихнат треньор в добро настроение, е малко вероятно да пропуснете тренировка.